Agrafieknieuws

De Energieprijs – nieuwe categorie

Bent u actief in de land- en tuinbouwsector ? Bent u op een innovatieve manier bezig met uw bedrijf en besteedt u aandacht aan milieu, energie en diversificatie? Dan bent u misschien onze laureaat voor de “Electrabel Energieprijs”, uitgereikt tijdens de tweejaarlijkse wedstrijd “Agrafiek”.

Tijdens Agribex 2013 worden voor de veertiende maal de Agrafiekprijzen uitgereikt: de “Oscars” voor de land- en tuinbouw. Deze wedstrijd streeft naar een positieve imagovorming van land- en tuinbouwers en wil hun innovatieve inspanningen in de kijker zetten van de sector én van een breed publiek.

Naast andere prijzen wordt dit jaar de “Electrabel Energieprijs” uitgereikt. Deze prijs bestaat uit 10 000 kWh gratis elektriciteit* en een Check-up Visit waarbij de experten van Electrabel uw installatie komen analyseren en indien nodig, aanbevelingen voorstellen om deze voordeliger en efficiënter te laten functioneren.

Hoe kan u deelnemen?

Iedere land- en tuinbouwer die in België actief is kan zijn kandidatuur indienen. Het volstaat om uw bedrijf en uw innovatieve aanpak via een korte beschrijving voor te stellen. De inschrijvingen lopen tot half mei.