Partnernieuws

Lancering van de Mitas Premium in de vervangingsmarkt start in 2016

Vanaf januari 2016 vervangt Mitas op de vervangingsmarkt de Continental landbouwbanden door de Mitas Premium banden. Mitas Premium banden worden geleidelijk wereldwijd beschikbaar bij lokale Mitas dealers.

Mitas volgt hiermee de succesvolle omwisseling van Continental naar Mitas Premium landbouwbanden in de OEM markt, die in januari 2015 is gestart. Mitas Premium banden hebben dezelfde premium kwaliteit en technische specificaties als Continental die Mitas heeft gefabriceerd onder licentie sinds 2004.

“De lancering van Mitas Premium in de Original Equipment markt was succesvol. Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ons plan om Mitas Premium te introduceren op de vervangingsmarkt in 2016, ook succesvol verloopt”, aldus Andrew Mabin, Mitas’ marketing en sales director. “Gedurende het jaar hebben we ons dealernetwerk geïnformeerd over de Mitas Premium introductie. We kregen alleen maar positieve reacties en dat motiveert ons extra om ons doel te bereiken, namelijk versterking van het merk Mitas voor het premium segment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *