Partnernieuws

New Holland FR Forage Cruiser: Comfortabel in de exclusieve cabine!

Als chauffeur neem je plaats in de exclusieve cabine van de nieuwe FR Forage Cruiser. In één oogopslag heb je overzicht over alle machinefuncties op de IntelliView™ IV-monitor en met de multifunctionele CommandGrip™-hendel heb je de volledige machine in de hand.

FR_550_Tier4B_15_G_001De ruime en stille cabine biedt een uitzonderlijk panoramisch zicht over 360 graden, dankzij de gebogen ruiten die vanuit iedere positie perfect zicht over het maaibord en de uitwerppijp bieden. Om de lange dagen achter het stuur toch comfortabel door te brengen is de nieuwe FR Forage Cruiser uitgerust met de nieuwe luchtgeveerde Deluxe-stoel die zich automatisch aan het gewicht van de chauffeur aanpast. De hoek en hoogte van de rugleuning, lendesteun en zitting zijn verstelbaar en bieden de bestuurder de perfecte zithouding. Om helemaal in luxe te kunnen werken zijn de drie hoogste modellen optioneel uit te rusten met een nieuwe stoel met leren en stoffen bekleding, verwarmde en geventileerde stoelkussens en een verbeterde vering. Met de nieuwe slanke stuurkolom met een ontwerp met dubbel scharnier kan het stuurwiel eenvoudig in de juiste stand worden gezet, voor maximaal comfort en het beste zicht over het maaibord.

Om de chauffeur te ontlasten bij het vullen van de silagewagens, zodat hij zich optimaal kan concentreren op de invoer van het gewas, kan de nieuwe FR Forage Cruiser uitgerust worden met het Intellifill™-geleidingssysteem. Dit automatische vulsysteem zorgt voor een optimale vulling van de silagewagens, ongeacht het weer, het moment van de dag of type silagewagen. Het comfort van de chauffeur en de productiviteit zijn verder verbeterd door de toepassing van een intelligente en intuïtieve automatisering. De belangrijkste parameters van de machine, zoals maaibordregeling, inschakeling van de spout en activering van de Power Cruise™, worden geregeld via de multifunctionele CommandGrip™-hendel. Met de IntelliView™ IV-monitor zijn alle machinefuncties in één oogopslag te zien.
Eerder verschenen:
New Holland FR Forage Cruiser: ongeëvenaarde hakselprestaties bij een verminderd brandstofverbruik!
New Holland FR Forage Cruiser: Een maximale doorvoer door de breedste hakselkooi!