Partnernieuws

AGRIFIRM BELGIUM

Agrifirm levert in België kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal. Of het nu gaat om melkvee, varkens, pluimvee, vleesvee of geiten. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die nog meer worden toegespitst op specifieke behoeftes.

Kwaliteit en kennis onder één dak
Agrifirm biedt meer dan producten alleen. Wij investeren veel tijd in kennisontwikkeling en innovatiekracht. Die kennis van de markt, producten en het agrarische bedrijf vertalen wij vervolgens in concrete diensten.

Merkwaarden
Innovatief: We lopen voorop in kennis en nieuwe concepten. Betrokkenheid: we handelen altijd vanuit de klant en denken mee met hem. Resultaatgericht: we leveren oplossingen voor het resultaat van onze klant.
Duurzaam: we dragen bij aan de ‘licence to produce’ van onze klanten.

Agrafiek
De Agrafiek Award ligt volledig in het verlengde van de merkwaarden van Agrifirm. Innovatie is een belangrijke voorwaarde voor vooruitgang. Vernieuwing is de basis voor het bestaansrecht van agrarische ondernemers. Agrifirm kan en wil hierbij een belangrijke rol spelen. Research & Development heeft dan ook een centrale plek binnen onze organisatie, om nu én in de toekomst duurzame, resultaatgerichte innovaties te brengen. Agrifirm investeert in de ondernemers van de toekomst.

>>> www.agrifirm.be