Partnernieuws

LELY

De wedstrijd Agrafiek verwelkomt dit jaar een aantal nieuwe sponsors die toonaangevend zijn in hun sector. Dit geldt zonder twijfel voor Lely dat bij de melkveehouders bekendstaat als een spitsbedrijf voor gerobotiseerd melken.
Maar daarnaast vinden we in het productenpakket van Lely maaiers, schudders, harken, balenpersen, wikkelaars en opraapwagens voor ruwvoederwinning, gerobotiseerde stalapparatuur voor het melken, reinigen en voeren van koeien. 

“Tijdens Agribex 2011,” vertelt directeur Norbert van Hemert, “was ik aanwezig op de prijsuitreiking van de dertiende editie van de wedstrijd Agrafiek. De formule van de wedstrijd sprak me onmiddellijk aan. Als toonaangevend bedrijf zowel in de landbouwmechanisatie als in de melkveehouderij konden wij de innovatieve doelstelling van de wedstrijd onderschrijven. We hebben dan ook niet geaarzeld om als sponsor onze medewerking aan deze wedstrijd te verlenen.” Lely voorziet in de rubriek van de melkveehouderij een extra prijs. de winnaar in deze rubriek mag gedurende een jaar gebruikmaken van de mobiele stalreiniger, de “Lely discovery”.

Lely werd in 1948 in Maassluis opgericht en is vandaag actief in 60 landen. Lely biedt werk aan 1300 medewerkers waaronder 500 in Nederland. De Belgische klanten kunnen terecht in het Lely Center Vlaanderen in Lochristi.