Partnernieuws

FIELD COMMUNICATION

Field communication is sinds 1991 een full-communicatiebureau met de focus op land- en tuinbouw, de groensector, de agro-industrie, voeding, leefmilieu en duurzame ontwikkeling.
Het Fieldteam bestaat uit gedreven en energieke communicatie-experten, copywriters en grafici die de projecten in goede banen leiden. Hun sectorkennis, inzet, creativiteit en ons uitgebreid arsenaal communicatietools staan garant voor een frisse en efficiënte communicatieaanpak.

Eind 2006 zag zusterbedrijf Urban communication het levenslicht als gespecialiseerd communicatiebureau voor de sectoren ICT, nieuwe technologieën, multimedia en lifestyle. Samen met Field vormt het The landscape group. Field Communication is, behalve de eigenlijke activiteiten van communicatieadves en –begeleiding, ook gespecialiseerd in het opzetten van heel diverse evenementen, symposia, congressen, etc. Een van de eigen events is de tweejaarlijkse verkiezing van de schoonste boerin van Vlaanderen. Field is een overtuigde partner van de Agrafiekprijs omdat we van oordeel zijn dat alle positieve communicatieacties bijdragen om de landbouwsector in dit land de plaats te geven die hij verdient. “Geen landbouw zonder toekomst, geen toekomst zonder landbouw,’ is niet toevallig een slogan die ooit door ons bureau werd ontwikkeld…

Field Communication - Sint-Annadreef 68B - 1020 Brussel - Tel. +32 (0)2 478 78 38 | +32 (0)475 96 22 64