Partnernieuws

Kramp en John Deere breiden strategisch partnerschap in Europa uit

Kramp en John Deere breiden hun strategische partnerschap uit naar alle Europese landen na een geslaagde start van de samenwerking in de Duitse markt. In de loop van 2019 zal het partnerschap worden geïntroduceerd in Frankrijk, Polen, Portugal en Spanje. Andere Europese landen volgen in een latere fase.

Als toonaangevende bedrijven in hun sectoren delen John Deere en Kramp dezelfde waarden en een gemeenschappelijk doel: de samenwerking aangaan met hun dealers en hun succes garanderen. Dit was het uitgangspunt voor het partnerschap in Duitsland dat voor zowel landbouwer als dealer gunstig heeft uitgepakt.

Dankzij de samenwerking kunnen John Deere-dealers in Duitsland aanvullende onderdelen en accessoires makkelijker bestellen, op voorraad houden en via één kanaal verkopen. In de aankomende periode krijgen ook andere Europese John Deere-dealers toegang tot het brede scala van John Deere-accessoires, de Vapormatic-onderdelen en de uitgebreide Kramp-productportfolio, via een uniek online platform en ondersteund door een toonaangevende logistiek. Dealers kunnen ook profiteren van technische, marketing- en retailexpertise om de omzet van John Deere-showrooms te verhogen.

extraparts.deere.com
Na Duitsland krijgen de John Deere-dealers in Frankrijk, Polen, Portugal en Spanje als eerste toegang tot een assortiment van meer dan 500.000 producten bestaande uit het Kramp-portfolio, John Deere-accessoires en de Vapormatic-onderdelen via extraparts.deere.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *