Partnernieuws

Kramp en Recinsa bundelen hun krachten

Kramp heeft gisteren aangekondigd dat het 100% aandelen van Recinsa heeft verworven. De overname van het in Madrid gevestigde bedrijf helpt Kramp haar positie in Spanje en Portugal verder te versterken. In de komende periode blijven beide bedrijven zelfstandig opereren. Recinsa werd in 1979 opgericht door Jesus Puago en is gespecialiseerd in de distributie van reserveonderdelen en accessoires voor tractoren. Met 65 werknemers runnen ze hun bedrijf voor meer dan 5.000 klanten en hebben ze ongeveer 50.000 artikelen op voorraad. Zowel Recinsa als Kramp hebben hun kantoor in Madrid.

Kramp in Spanje en Portugal
Kramp is Europa’s grootste technische groothandel en serviceleverancier voor de land-, tuin- en bosbouw. Kramp heeft momenteel een verkoopkantoor en een magazijn in Madrid om Spaanse en Portugese klanten te beleveren. De CEO van Kramp, Eddie Perdok, zegt: “We kennen Recinsa en de Puago familie al meer dan 10 jaar. Ik heb veel respect en bewondering voor Jesus en zijn familie. Ze hebben in 40 jaar een fantastische organisatie neergezet, een van de beste in Spanje met een mooi team. Door de krachten van Kramp en Recinsa te bundelen, worden we de essentiële partner in de Spaanse agrarische industrie. Met de acquisitie van Recinsa kunnen we onze positie in Spanje en Portugal versterken.”

De directeur van Recinsa, Jesus Puago, zegt: “Recinsa is voortdurend op zoek geweest naar ontwikkeling en groei. Dit is een kans om het beste van beide bedrijven te ontwikkelen. Aan de ene kant een groot Europees bedrijf met een familiale cultuur en aan de andere kant een groot Spaans familiebedrijf dat zijn klanten altijd heeft voorzien van kwaliteit, efficiëntie, innovatie en diensten. Kramp en Recinsa vertegenwoordigen samen een unieke organisatie om de toekomst van de sector te veranderen”. De manager van Recinsa, Iván Puago, voegt hieraan toe: “De combinatie van de technische knowhow van Recinsa en het brede assortiment van Kramp biedt een ongeëvenaarde ervaring voor onze klanten. Ik zou erop willen wijzen dat het een unieke kans is om te groeien en onszelf professioneel te ontwikkelen. De combinatie biedt een wereldwijde ervaring die het verschil maakt”. Ivan Puago blijft in de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *