Partnernieuws

Kramp ontwikkelt eerste mobiele app in de branche in samenwerking met Google Cloud

Kramp, de toonaangevende leverancier van agrarische reserveonderdelen in Europa, kondigde tijdens de Agritechnica in Hannover een nieuwe mobiele app aan met de naam Kramp.

De app maakt gebruik van productherkenning om inkomende goederen snel te lokaliseren, producten te zoeken door een barcode te scannen en producten te herkennen vanaf een afbeelding. Bij de lancering zal de app niet meteen elk product kunnen vinden, maar dankzij machine learning en regelmatige software-updates zal deze functie in de loop der tijd steeds beter worden.

“Onze dealers vroegen naar deze functies als onderdeel van onze co-ontwikkeling met hen”, vertelt Eddie Perdok, CEO van Kramp. “We streven ernaar voortdurend te innoveren en nieuwe technologische oplossingen zoveel mogelijk samen met dealers en boeren te ontwikkelen.”

In de afgelopen twee jaar heeft Kramp bepaalde technologie van Google gebruikt om de webshop en het klantengedeelte volledig te vernieuwen. Daarnaast is de zoekfunctie sterk verbeterd, zodat klanten de relevantste zoekresultaten krijgen uit het uitgebreide assortiment van Kramp. Dit partnerschap heeft geleid tot de nieuwste innovatie van Kramp: de Kramp-app. Deze app is vooral gericht op de behoeften van dealers.

Eddie Perdok, CEO van Kramp: “Het motto van Kramp is ‘It’s that Easy’, en de nieuwe Kramp-app sluit daar perfect op aan. De app heeft echt geweldige mogelijkheden en zal een enorme vooruitgang zijn voor dealers en boeren. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze klanten geweldige oplossingen te bieden. We zijn verschillende kanalen aan het verbeteren en de snelheid waarmee we dat bij Kramp doen, is uniek. Dat is mede te danken aan het werk dat ons team dagelijks verzet en de langdurige samenwerking met technologiegigant Google.”

Op Agribex, begin december, zal deze nieuwe Kramp app eveneens te bewonderen zijn. Daar tonen we hoe het allemaal werkt en op welke manier het alles makkelijker kan maken.