Partnernieuws

New Holland FR Forage Cruiser: Een maximale doorvoer door de breedste hakselkooi!

Om de beste hakselkwaliteit te kunnen garanderen zijn de nieuwe Forage Cruiser-veldhakselaars uitgerust met de grootste hakselkooi in de industrie, zowel qua breedte als qua diameter. Hierdoor worden zowel een uniforme gewasstroom als gewasproppen moeiteloos omgezet in voeder van de hoogste kwaliteit, iets dat de koeien en de melkveehouder zeker weten te appreciëren!

FR_500_G_12_043Afhankelijk van de gewenste haksellengte zijn vier mes-configuraties verkrijgbaar, 2×10, 2×12, 2×16 en 2×20 voor een snijbereik met een lengte van, respectievelijk, 5 tot 27 mm, 4 tot 22 mm, 3 tot 16 mm en 2 tot 13 mm. Dankzij de beproefde aandrijving van de Hydroloc-invoerrol kan de bestuurder de snijlengte tijdens de werkzaamheden aanpassen aan de gewasomstandigheden. De invoerrollen zijn met een breedte van 76 cm de breedste in de industrie en maximaliseren de doorvoer. Dankzij het exclusieve Variflowâ„¢-systeem kan de bestuurder moeiteloos overschakelen van een gras- naar een maïsconfiguratie en weer terug, en de gewasstroom onder zware omstandigheden optimaliseren voor een maximale doorvoer.

Om de doorvoer van het gehakselde gewas te optimaliseren is de New Holland FR Forage Cruiser uitgerust met een verbeterde spout. Deze spout was al de breedste en eenvoudigst bereikbare in de industrie, maar is nu ook nog uitgerust met verwijderbare boven- en zijpanelen over de hele lengte, een nieuwe verharde deflector, een sterkere deflectorcilinder en een betere smering van de spoutbasis.
Eerder verschenen:
New Holland FR Forage Cruiser: ongeëvenaarde hakselprestaties bij een verminderd brandstofverbruik!