Partnernieuws

New Holland Legendary Days

De New Holland Legendary Days op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen mag je zeker niet missen! Een meerdaags spektakel boordevol verrassingen in een feestelijke festivalsfeer, met een heritage VIP-event, doorlopend demo’s, productpresentaties, animatie, kinderanimatie op zaterdag, partnerstands, braderie en een lekker foodtruck festival.

Na de succesvolle edities van de New Holland Days in 2008 en 2011 is het in 2019 hoog tijd voor een nieuwe editie van de New Holland Days: de New Holland Legendary Days!

Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de zelfrijdende maaidorser in 2011 riep New Holland iedereen op om met hun New Holland of Clayson maaidorser naar Biddinghuizen te komen. Voor deelnemers en bezoekers een meer dan fantastische ervaring. Naar aanleiding van de recente 100e verjaardag van zowel Fiat als Ford tractoren voelen jullie het wellicht aankomen: deze New Holland Days zullen mede in het teken komen te staan van de 100-jarige historie inzake tractoren. Vandaar dat New Holland op de Legendary Days 2019 zoveel mogelijk (aantallen en verschillende) tractoren willen zien die de afgelopen 100 jaar werden gebouwd.

Kortom, er zal heel veel te zien en te beleven zijn, of je nu deelnemer of bezoeker bent. Jong of oud, kom allen naar Biddinghuizen! Dit grootse, landelijke en feestelijke event mogen jullie zeker niet missen.

Meer informatie vind je verder op de website. Vergeet je niet aan te melden!