Partnernieuws

Inschrijvingen voor Schoonste Boerin van Vlaanderen 2019-2020 geopend

Vanaf november wil Field Communications graag weer 10 verse schone boerinnen op de wereld loslaten. Ben jij een boerin of boerendochter en ben je ouder dan 18? Twijfel niet en stel je kandidaat. Inschrijven kan tot en met zondag 22 juli 2018. Daarna selecteert een vakkundige jury tien kandidates.

Het is intussen genoegzaam bekend: de Schoonste Boerin van Vlaanderen is geen klassieke missverkiezing. Spontaniteit, doortastendheid, mondigheid en een klare kijk op de land- en tuinbouwsector hebben, zijn de criteria die een rol spelen.

Het belangrijkste is dat de deelname voor alle deelnemers een aangename ervaring wordt. Alle ex-kandidaten zijn het over één ding eens: ze zouden het iedereen aanraden.

Mieke Verniest, Schoonste Boerin van Vlaanderen ‘17-‘18: “Wat was me dat een belevenis. Dankzij de verkiezing leerde ik enorm veel sympathieke mensen kennen. Het is een wereld die opengaat. Ik heb veel gelachen, mij goed geamuseerd en er zeer mooie vriendschappen aan overgehouden.”

Ook tuiniersters en tuindersdochters zijn meer dan welkom. De voorwaarde is dat je voltijds of deeltijds actief bent op een landbouwbedrijf.

Stuur jouw motivatie voor deelname, wat info over je job, een recente foto en je contactgegevens naar nele.carlier@field.be of naar Field Communication, Schoonste Boerin van Vlaanderen, Sint-Pietersaalststraat 1, 9000 Gent.

De verkiezingsavond zelf vindt plaats op zaterdag 12 januari 2019 in Flanders Expo in het kader van Agriflanders, de grootste land- en tuinbouwbeurs van Vlaanderen.

Bijkomende info rond deze verkiezing lees je op www.schoonsteboerin.be en op http://www.facebook.com/deschoonsteboerin of vraag je aan: Nele Carlier – nele.carlier@field.be – 09.222.52.22 – 0472.83.37.98.

Bron: Field Communications – 24 april 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *