Partnernieuws

Isuzu D-Max bij de melkveehouder

Bart Vanderstraeten, de winnaar in de categorie Melkveehouderij, kreeg als prijs ondermeer een maand lang een Isuzu D-Max om te gebruiken op zijn bedrijf.

imag8139De Isuzu D-Max, met zijn 3,5 ton trekvermogen, is een echt werkpaard. Dat kon Bart aan de lijve ondervinden. “Naast het melkveebedrijf heb ik samen met mijn schoonvader nog redelijk wat akkerbouw. Wanneer ik het veld in trek om bijvoorbeeld de aardappelen te gaan controleren, dan moest ik dikwijls mijn bestelwagen langs de rand van de baan laten staan. Met de D-Max kon ik vlot de natte sporen intrekken zonder mij zorgen te maken!”

“Ik heb geen echte offroad ervaring, maar op de Isuzu Experience Day kreeg ik op het parcours enkele moeilijke hindernissen voor de banden. De instructeurs van Isuzu maakten snel duidelijk wat de D-Max zo allemaal aankan. Toen ik het veld in trok en terecht kwam in modder en diepe rijsporen schrok ik eerst effe, maar toen ik terug dacht aan de situaties op het testparcours was ik snel weer gerust, deze wagen kon het zonder problemen aan!”